Egaminy Zawodowe Wielkopolskie sesja 222
Powiaty:
- szamotulski
- Poznań
- wągrowiecki
- gostyński
- Kalisz
- kępiński
- krotoszyński
- obornicki
- pleszewski
- poznański
- średzki
- chodzieski
- wolsztyński
- grodziski
- Konin
- kolski
- leszczyński
- ostrowski
- rawicki
- śremski
- czarnkowsko-trzcianecki
- wrzesiński
- jarociński
- Leszno
- koniński
- międzychodzki
- ostrzeszowski
- słupecki
- turecki
- gnieźnieński
- złotowski
- kaliski
- kościański
- nowotomyski
- pilski
Egaminy Kwalifikacji Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń sesja 222 Wielkopolskie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń | 91 | 97.8% | 91 | 95.6% | 91 | 94.51% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Branżowa Szkoła I Stopnia | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I Stopnia - Gostyń | 4 | 100% | 4 | 100% | 4 | 100% |
Technikum Przemysłu Spożywczego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Przemysłu Spożywczego - Poznań | 4 | 100% | 4 | 100% | 4 | 100% |
Technikum w ZS Rolniczych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum w ZS Rolniczych - Środa Wielkopolska | 15 | 100% | 15 | 100% | 15 | 100% |
Technikum nr 1 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 1 - Szamotuły | 23 | 95.65% | 23 | 100% | 23 | 95.65% |
Technikum im. Marcina Rożka | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum im. Marcina Rożka - Wolsztyn | 45 | 97.78% | 45 | 91.11% | 45 | 91.11% |