konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(SPC.07) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(SPC.07) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 77 80.52% 76 55.26% 76 52.63%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Branżowa Szkoła II Stopnia nr 2 - Poznań 8 100% 7 85.71% 7 85.71%
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Branżowa Szkoła II Stopnia nr 1 - Warszawa 16 100% 16 62.5% 16 62.5%
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Branżowa Szkoła II Stopnia nr 4 - Radom 7 85.71% 7 57.14% 7 57.14%
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Branżowa Szkoła II Stopnia nr 3 - Kielce 7 71.43% 7 71.43% 7 57.14%
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Branżowa Szkoła II Stopnia nr 4 - Białystok 7 71.4% 7 42.9% 7 42.9%
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Branżowa Szkoła Spożywcza II Stopnia - Lublin 17 76% 17 41% 17 41%