Rodzaj:technikum / publiczna
Strona:Przejdź na stronę szkoły
e-mail:poczta@zschips.lublin.eu
Tel.:(81) 442-19-20
Adres:al. Racławickie 7, 20-059 Lublin
Języki:
Rodzaj:technikum / publiczna
Strona:Przejdź na stronę szkoły
e-mail:poczta@zschips.lublin.eu
Tel.:(81) 442-19-20
Adres:al. Racławickie 7, 20-059 Lublin
Języki:
min. punkty w placówce (Nabór 2023/2024)
Śr. Wynik
Zdawalność
Śr. Wynik
Zdawalność
Śr. Wynik
Zdawalność
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Sesja |
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych | 60 | 98% | 222 |
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | 38 | 71% | 221 |
Mariola
Jakie profile w technikum spozywczym
0| 0 • odpowiedź • 14 maja 2024 o 17:45:36 • zgłoś naruszenie
Felipe
Czym sie rozni fsp od esp
0| 23 • odpowiedź • 26 maja 2022 o 12:24:43 • zgłoś naruszenie
Amelia
esp to technik technologii żywności z elementami dietetyki natomiast fsp to technik technologii żywności z elementami zarządzania
0| 0 • odpowiedź • 07 maja 2024 o 09:21:08 • zgłoś naruszenie
Ola
Jakie są rozszerzenia?
7| 40 • odpowiedź • 21 marca 2022 o 14:17:05 • zgłoś naruszenie
amelia
biologia oraz angielski
0| 0 • odpowiedź • 07 maja 2024 o 09:21:28 • zgłoś naruszenie