konto
Technikum Gastronomiczne

Ocena: 3.2

Oceń Placowkę

Profile Technikum Gastronomiczne Białystok

TB / Technik usług kelnerskich rok: 2024/2025

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

język angielski (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk niemieckijęzyk rosyjski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
90.2120.23150.25
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

Specjalność barman/barista

HGT.01.Wykonywanie usług kelnerskich, HGT.11.Organizacja usług gastronomicznych

TC / Technik technologii żywności rok: 2024/2025

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk niemieckijęzyk rosyjski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
81.2115.83150.45
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

Specjalność nowoczesne cukiernictwo

SPC.01.Produkcja wyrobów cukierniczych, SPC.07.Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

TE / Technik żywienia i usług gastronomicznych rok: 2024/2025

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk niemieckijęzyk rosyjski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
89.95130.53171.1
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

Specjalność dietetyka i promocja zdrowia

HGT.02.Przygotowanie i wydawanie dań, HGT.12.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych