Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Sesja |
(INF.02) Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych |
31 |
96.77% |
222 |
(INF.07) Montaż i konfiguracja lokalnych sieci komputerowych oraz administrowanie systemami operacyjnymi |
17 |
100% |
222 |
(ELM.02) Montaż oraz instalowanie układów i urządzeń elektronicznych |
10 |
80% |
222 |
(ELE.02) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych |
13 |
100% |
222 |
(ELM.03) Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych |
16 |
100% |
222 |
(SPL.01) Obsługa magazynów |
49 |
91.84% |
222 |
(EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej |
30 |
90% |
222 |
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży |
28 |
100% |
222 |
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań |
15 |
100% |
222 |
(PGF.04) Przygotowywanie oraz wykonywanie prac graficznych i publikacji cyfrowych |
17 |
100% |
222 |
(FRK.01) Wykonywanie usług fryzjerskich |
16 |
100% |
222 |
(EE.11) Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi i sieciami komputerowymi |
28 |
67.86% |
221 |
(AU.55) Drukowanie cyfrowe i obróbka druków |
28 |
100% |
221 |
(EE.21) Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych |
29 |
100% |
221 |
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych |
9 |
66.67% |
221 |
(EE.22) Eksploatacja urządzeń elektronicznych |
9 |
88.89% |
221 |
(MG.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń |
12 |
100% |
221 |
(AU.32) Organizacja transportu |
45 |
95.56% |
221 |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
14 |
85.71% |
221 |
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych |
27 |
44.44% |
221 |
(AU.26) Projektowanie fryzur |
13 |
92.31% |
221 |
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej |
13 |
92.31% |
221 |
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości |
16 |
93.75% |
221 |