|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Sesja |
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
17 |
100% |
17 |
82.35% |
17 |
82.35% |
191 |
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych |
20 |
100% |
22 |
100% |
22 |
100% |
191 |
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
17 |
94.12% |
17 |
64.71% |
17 |
64.71% |
191 |
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji |
1 |
100% |
1 |
0% |
1 |
0% |
191 |
(T.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych |
4 |
100% |
4 |
100% |
4 |
100% |
191 |
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych |
14 |
100% |
14 |
100% |
14 |
100% |
191 |
(T.03) Produkcja wyrobów piekarskich |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.03) Produkcja wyrobów piekarskich |
1 |
100% |
1 |
100% |
1 |
100% |
191 |
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów |
16 |
100% |
16 |
100% |
16 |
100% |
191 |