konto
Technikum Przemysłu Spożywczego

Ocena: 3.63

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum Przemysłu Spożywczego Poznań

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 90 100% 90 95.56% 90 95.56% 222
(SPC.04) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.04) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych 4 100% 4 100% 4 100% 222
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 34 100% 34 100% 34 100% 222
(SPC.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.03) Produkcja wyrobów piekarskich 10 100% 10 100% 10 100% 222
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń 4 100% 4 100% 4 100% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 89 98.88% 88 100% 88 98.86% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 35 97.14% 35 91.43% 35 88.57% 221
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 13 100% 13 100% 13 100% 221
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 23 100% 23 91.3% 23 91.3% 221
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 1 100% 1 0% 1 0% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych 2 100% 2 100% 2 100% 212
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 9 100% 10 100% 10 90% 212
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 2 100% 2 100% 2 100% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 24 95.83% 22 100% 24 91.67% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 23 95.65% 23 91.3% 23 91.3% 211
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 14 100% 14 100% 14 100% 211
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 25 80% 25 84% 25 68% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 33 100% 33 96.97% 33 96.97% 202
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych 2 100% 2 100% 2 100% 202
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 12 91.67% 11 100% 12 91.67% 202
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 2 100% 1 100% 2 50% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 12 100% 12 100% 12 100% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 10 100% 10 70% 10 70% 201
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 15 100% 17 70.59% 17 70.59% 201
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 17 100% 17 88.24% 17 88.24% 201
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 2 100% 2 100% 2 100% 201
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 23 95.65% 23 100% 23 95.65% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 17 100% 17 82.35% 17 82.35% 191
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 20 100% 22 100% 22 100% 191
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 17 94.12% 17 64.71% 17 64.71% 191
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji 1 100% 1 0% 1 0% 191
(T.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych 4 100% 4 100% 4 100% 191
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 14 100% 14 100% 14 100% 191
(T.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.03) Produkcja wyrobów piekarskich 1 100% 1 100% 1 100% 191
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 16 100% 16 100% 16 100% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 13 100% 12 83.3% 13 76.9% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 19 94.7% 19 78.9% 19 73.7% 172

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 171

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 21 100% 21 95.2% 21 95.2% 171
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 27 88.9% 27 85.2% 27 81.5% 171
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 34 100% 33 84.8% 34 82.4% 171
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 1 100% 1 100% 1 100% 171
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 28 100% 28 100% 28 100% 171

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 163

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 4 100% 4 100% 4 100% 163
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 17 76.5% 17 76.5% 17 58.8% 163
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 26 100% 26 69.2% 26 69.2% 163
Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych 2 100% 2 100% 2 100% 163
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 16 100% 16 100% 16 100% 163
Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów piekarskich 6 100% 6 100% 6 100% 163
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 21 95.2% 21 100% 21 95.2% 163