konto
Technikum nr 8

Ocena: 3

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum nr 8 Toruń

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 18 100% 18 100% 18 100% 222
(AUD.02) Rejestracja, obróbka i publikacja obrazu
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AUD.02) Rejestracja, obróbka i publikacja obrazu 32 87.5% 31 70.97% 31 64.52% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń 10 100% 10 100% 10 100% 221
(AU.28) Realizacja projektów multimedialnych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.28) Realizacja projektów multimedialnych 27 100% 27 100% 27 100% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(AU.23) Rejestracja, obróbka i publikacja obrazu
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.23) Rejestracja, obróbka i publikacja obrazu 29 100% 29 100% 29 100% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 27 87.5% 27 70.4% 27 63% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 13 100% 13 100% 13 100% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 25 100% 25 100% 25 100% 191
(T.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń 15 100% 15 100% 15 100% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 181

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 11 75% 11 10% 11 18.2% 181
Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń 25 100% 25 100% 25 100% 181

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 171

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 21 57.1% 21 42.9% 21 33.3% 171

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 163

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 8 33.3% 8 33.3% 8 37.5% 163