konto
Technikum nr 3 im. Danuty Siedzikówny INKI

Ocena: 4

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum nr 3 im. Danuty Siedzikówny INKI Kielce

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 2 100% 2 0% 1 0% 222
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 42 100% 42 100% 42 100% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 117 89.74% 117 99.15% 117 89.74% 222
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich 14 85.71% 14 100% 14 85.71% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 18 88.89% 18 88.89% 18 83.33% 221
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych 10 100% 11 27.27% 10 30% 221
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 69 95.65% 69 84.06% 69 84.06% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 5 80% 7 14.29% 3 0% 212
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 20 100% 20 100% 20 100% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 76 89.47% 74 100% 74 89.19% 212
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich 9 88.89% 9 100% 9 88.89% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 15 80% 15 86.7% 15 73.3% 211
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych 8 100% 9 0% 8 0% 211
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 79 79.7% 78 67.9% 78 61.5% 211
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 4 50% 1 100% 1 100% 211
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 8 75% 3 66.7% 1 100% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 15 93.3% 16 100% 15 93.3% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 82 96.3% 83 100% 82 96.3% 202
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 14 64.3% 13 92.3% 13 61.5% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 10 100% 10 40% 10 40% 201
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 3 33.3% 2 0% 1 0% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 1 100% 1 100% 1 100% 192
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 1 100% 16 6.3% 1 0% 192
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 19 100% 19 100% 19 100% 192
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 72 95.8% 73 100% 72 95.8% 192
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 7 28.6% 6 50% 6 0% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 20 95% 20 95% 20 95% 191
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 11 100% 11 36.4% 11 36.4% 191
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 68 97.1% 69 63.8% 68 63.2% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 2 0% 3 66.7% 2 0% 182
Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja usług gastronomicznych 2 100% 11 45.5% 2 0% 182
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2 100% 43 20.9% 2 0% 182
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 21 100% 21 100% 21 100% 182
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 68 98.5% 68 100% 68 98.5% 182
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 14 92.9% 14 100% 14 92.9% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 181

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 27 62.96% 25 72% 25 64% 181
Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja usług gastronomicznych 17 82.35% 17 23.53% 17 23.53% 181
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 93 98.92% 101 32.67% 93 34.41% 181

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 22 100% 22 100% 22 100% 172
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 97 100% 97 100% 97 100% 172
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 13 100% 13 92.31% 13 92.31% 172

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 171

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 17 29.41% 17 35.29% 17 23.53% 171
Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja usług gastronomicznych 24 87.5% 24 37.5% 24 37.5% 171
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 57 92.98% 57 54.39% 57 54.39% 171