|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Sesja |
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
9 |
100% |
9 |
100% |
9 |
100% |
192 |
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
20 |
100% |
20 |
90% |
20 |
90% |
192 |
(A.23) Projektowanie fryzur |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(A.23) Projektowanie fryzur |
7 |
100% |
7 |
14.29% |
7 |
14.29% |
192 |
(E.13) Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(E.13) Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami |
17 |
57.14% |
13 |
61.9% |
21 |
52.38% |
192 |
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów |
20 |
100% |
20 |
100% |
20 |
100% |
192 |
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami |
13 |
57.14% |
13 |
7.14% |
14 |
7.14% |
192 |
(A.19) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(A.19) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
6 |
85.71% |
6 |
85.71% |
7 |
85.71% |
192 |