konto
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

Ocena: 3.2

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10 Kraków

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 27 100% 27 85% 27 85% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 133 97% 133 100% 133 97% 222
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych 20 100% 20 80% 20 80% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 23 100% 23 73% 23 73% 221
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 79 97% 79 72% 79 72% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 34 97.14% 34 97.14% 34 97.14% 212
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 5 44.44% 3 22.22% 3 0% 212
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 23 95.83% 23 95.83% 23 95.83% 212
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych 25 96.15% 25 42.31% 25 42.31% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 82 79.07% 81 94.19% 81 77.91% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 33 100% 33 100% 33 100% 211
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 68 83.82% 68 88.24% 68 77.94% 211
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 3 33.33% 3 66.67% 3 100% 211
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 6 33.33% 6 16.67% 6 50% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 33 96.97% 33 93.94% 33 90.91% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 65 92.54% 61 91.04% 65 86.57% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 18 100% 12 66.7% 12 66.7% 201
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 7 100% 3 42.9% 3 42.9% 201
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 61 87.1% 60 85.7% 56 80% 201
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 5 100% 5 100% 5 100% 201
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 1 100% 1 100% 1 100% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 23 100% 23 78.26% 23 78.26% 192
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 8 88.89% 8 33.33% 9 33.33% 192
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 68 94.29% 68 67.14% 70 67.14% 192
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 5 100% 5 40% 5 40% 192
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji 19 94.74% 19 63.16% 19 63.16% 192
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 11 100% 11 81.82% 11 81.82% 192
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 74 94.67% 71 94.67% 75 92% 192
(T.09) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.09) Wykonywanie usług kelnerskich 8 87.5% 8 100% 8 87.5% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 23 100% 18 78.3% 18 78.3% 191
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 8 100% 3 37.5% 3 37.5% 191
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 66 97.1% 47 69.1% 47 69.1% 191
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 11 100% 9 81.8% 9 81.8% 191
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 1 100% 1 100% 1 100% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 11 100% 8 72.7% 8 72.7% 182
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 23 100% 19 82.6% 19 82.6% 182
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 62 93.9% 66 100% 62 93.9% 182
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 9 100% 9 100% 9 100% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 181

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 30 100% 30 100% 30 100% 181
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 90 98.9% 45 49.5% 45 49.5% 181

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 29 100% 29 96.6% 29 96.6% 172
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 92 98.9% 92 98.9% 92 97.8% 172

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 171

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 31 100% 31 83.9% 31 83.9% 171
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 95 97.9% 95 70.5% 95 70.5% 171