konto
Technikum Gastronomiczne

Ocena: 3.2

Oceń Placowkę

Profile Technikum Gastronomiczne Białystok

I TB / Technik usług kelnerskich rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

język angielski (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
90.2120.23150.25
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

HGT.01.Wykonywanie usług kelnerskich, HGT.11.Organizacja usług gastronomicznych

I TC / Technik technologii żywności rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
81.2115.83150.45
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

SPC.01.Produkcja wyrobów cukierniczych, SPC.07.Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

I TD / Technik technologii żywności rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy) język angielski (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
66.85109.08151.3
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

SPC.01.Produkcja wyrobów cukierniczych, SPC.07.Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

I TE / Technik żywienia i usług gastronomicznych rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
89.95130.53171.1
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

HGT.02.Przygotowanie i wydawanie dań, HGT.12.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

ITF / Technik żywienia i usług gastronomicznych rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy) język angielski
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
66.45111.6156.75
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

HGT.02.Przygotowanie i wydawanie dań, HGT.12.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

ITG / Technik żywienia i usług gastronomicznych rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy) język angielski (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
57.95111.38164.8
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

HGT.02.Przygotowanie i wydawanie dań, HGT.12.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

ITH / Technik żywienia i usług gastronomicznych rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy) język angielski (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

 HGT.02.Przygotowanie i wydawanie dań, HGT.12.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

ITI / Technik żywienia i usług gastronomicznych rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki język rosyjski

Przedmioty rozszerzone:

biologia (obowiązkowy) język angielski (obowiązkowy)
Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoskibiologiachemiageografiainformatykajęzyk angielskijęzyk francuskijęzyk hiszpańskijęzyk niemieckijęzyk rosyjskijęzyk włoski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
28.180.05132
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

HGT.02.Przygotowanie i wydawanie dań, HGT.12.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych