Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza

Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza Bydgoszcz

Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza

Rodzaj: branżowa szkoła i stopnia / Szkoła Publiczna

Strona: Przejdź na stronę szkoły

e-mail: [email protected]

Tel.: (52) 370-73-50

Adres: ul. Toruńska 174, 85-844 Bydgoszcz

Zasadnicza Szkoła Zawodowa Spożywcza kształcąca w zawodach: - cukiernik - piekarz - wędliniarz Szkoła jest placówką nowoczesną, z dobrze wyposażonymi pracowniami, laboratoriami, bogatą biblioteką oraz z profesjonalną i życzliwą dla ucznia i rodzica kadrą pedagogiczną. Zespół Szkół Spożywczych jest ośrodkiem egzaminacyjnym Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej i posiada upoważnienie do przeprowadzania egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe. Szkoła posiada bogatą ofertę zajęć pozalekcyjnych: - Wolontariat - Caritas - Koła rozwijające zainteresowania uczniów np. sportowe, technologiczne, turystyczno - rekreacyjne, ekologiczne, teatralne, itp. Od lat szkoła uczestniczy w realizacji unijnego projektu w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki "Zawodowe Horyzonty" Szkoła może poszczycić się licznymi sukcesami: laureatami i finalistami olimpiad ogólnopolskich, stypendystami Prezesa Rady Ministrów.

Zaproponuj zmianę

Sprawdź jak dojechać z jakdojade.pl

sprawdź

Profile i Punkty Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza na rok 2019/2020

Egzaminy Zawodowe Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza

KwalifikacjaOsobyZdawalnośćSesja
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych 59 86.4% 182
(A.30) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania 47 53.2% 182
(TG.17.) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 19 57.9% 182
(TG.04.) Produkcja wyrobów cukierniczych 13 100% 182
(TG.02.) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń 27 92.6% 182
(A.31) Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych 66 84.8% 182
(A.30) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania 16 25% 181
(TG.17.) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 5 0% 181

Opinia o Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza

0 /5 -0 oceniających

przyznane przez 0 osób

przyznane przez 0 osób

przyznane przez 0 osób

przyznane przez 0 osób

przyznane przez 0 osób

avatar
  • Twoja ocena:
Wystawiając opinie akceptujesz regulamin opinii portalu WaszaEdukacja.pl
avatar
Wystawiając opinie akceptujesz regulamin opinii portalu WaszaEdukacja.pl Skomentuj
Wyszukiwarka Kierunków Studiów