konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 182 międzychodzki

Egaminy Zawodowe sesja 182 międzychodzki

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Prowadzenie sprzedaży 16 68.8% 16 68.8% 16 50%
Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej 13 69.2% 13 92.3% 14 64.3%
Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych 17 100% 17 82.4% 17 82.4%
Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami 27 74.1% 26 100% 27 70.4%
Wykonywanie prac rybackich w akwakulturze
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Wykonywanie prac rybackich w akwakulturze 7 100% 7 100% 7 100%
Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Prowadzenie produkcji rolniczej 13 100% 15 100% 15 86.7%
Organizacja prac rybackich w akwakulturze
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Organizacja prac rybackich w akwakulturze 7 71.4% 7 71.4% 7 71.4%
Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 20 95% 20 60% 20 60%
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Sporządzanie potraw i napojów 32 96.9% 32 100% 32 96.9%
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Planowanie i realizacja usług w recepcji 8 100% 8 75% 8 75%
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 44 95.5% 44 65.9% 44 63.6%