Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 182

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 182

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 143 63.64% 197 38.58% 90 33.33%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum nr 14
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 14 - Gdańsk 10 75% 10 85.7% 10 80%
Technikum Spożywcze
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Spożywcze - Bydgoszcz 19 94.1% 19 66.7% 19 57.9%
Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Branżowa Szkoła I stopnia nr 13 Spożywcza - Bydgoszcz 19 94.1% 19 66.7% 19 57.9%
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa 3 67% 6 33% 3 33%
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom 1 100% 1 0% 1 0%
Technikum nr 3
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 3 - Kielce 2 0% 3 66.7% 2 0%
Technikum nr 6
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 6 - Łódź 8 37.5% 13 7.7% 5 0%