Egaminy Zawodowe Mazowieckie sesja 182
Powiaty:
- płoński
- pułtuski
- Radom
- sochaczewski
- gostyniński
- węgrowski
- legionowski
- żuromiński
- miński
- Siedlce
- ostrowski
- otwocki
- pruszkowski
- radomski
- białobrzeski
- sokołowski
- grodziski
- wołomiński
- lipski
- żyrardowski
- mławski
- piaseczyński
- przasnyski
- siedlecki
- ciechanowski
- szydłowiecki
- grójecki
- wyszkowski
- łosicki
- Ostrołęka
- nowodworski
- płocki
- przysuski
- Warszawa
- sierpecki
- garwoliński
- warszawski zachodni
- kozienicki
- zwoleński
- makowski
- Płock
- ostrołęcki
Egaminy Kwalifikacji Produkcja wyrobów cukierniczych sesja 182 Mazowieckie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Produkcja wyrobów cukierniczych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Produkcja wyrobów cukierniczych | 199 | 86% | 211 | 87% | 200 | 96% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia - Warszawa | 21 | 100% | 21 | 100% | 21 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 20 im. prof. Stanisława Bergera | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 20 im. prof. Stanisława Bergera - Warszawa | 15 | 100% | 14 | 100% | 14 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 37 im. Jana Karskiego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 37 im. Jana Karskiego - Warszawa | 2 | 50% | 1 | 100% | 1 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 39 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 39 - Warszawa | 2 | 50% | 1 | 100% | 1 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 53 im. Anny Gotinowej | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 53 im. Anny Gotinowej - Warszawa | 5 | 100% | 5 | 100% | 5 | 100% |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa | 26 | 100% | 26 | 100% | 26 | 100% |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom | 17 | 100% | 17 | 94% | 17 | 94% |
Branżowa Szkoła I Stopnia Spożywcza i Hotelarska | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I Stopnia Spożywcza i Hotelarska - Radom | 32 | 91% | 32 | 94% | 32 | 84% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 41 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 41 - Warszawa | 4 | 50% | 2 | 50% | 2 | 50% |