Egaminy Zawodowe Mazowieckie sesja 181
Powiaty:
- pruszkowski
- radomski
- białobrzeski
- sokołowski
- grodziski
- wołomiński
- lipski
- żyrardowski
- mławski
- otwocki
- piaseczyński
- przasnyski
- siedlecki
- ciechanowski
- szydłowiecki
- grójecki
- wyszkowski
- łosicki
- Ostrołęka
- nowodworski
- płocki
- przysuski
- Warszawa
- sierpecki
- garwoliński
- warszawski zachodni
- kozienicki
- zwoleński
- makowski
- Płock
- ostrołęcki
- płoński
- pułtuski
- Radom
- sochaczewski
- gostyniński
- węgrowski
- legionowski
- żuromiński
- miński
- Siedlce
- ostrowski
Egaminy Kwalifikacji Organizacja żywienia i usług gastronomicznych sesja 181 Mazowieckie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 1465 | 98.8% | 1617 | 51.4% | 1458 | 54.3% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 - Warszawa | 135 | 100% | 140 | 86.4% | 135 | 86.7% |
Technikum Hotelarsko-Turystyczno-Gastronomiczne nr 21 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Hotelarsko-Turystyczno-Gastronomiczne nr 21 - Warszawa | 17 | 100% | 19 | 84.2% | 17 | 84.2% |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom | 53 | 100% | 55 | 80% | 53 | 79% |
Technikum nr 26 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 26 - Warszawa | 40 | 100% | 47 | 72.3% | 40 | 72.5% |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera - Warszawa | 53 | 100% | 60 | 51.7% | 53 | 54.7% |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa | 38 | 100% | 39 | 48.7% | 38 | 50% |
Technikum im. W. S. Reymonta | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum im. W. S. Reymonta - Radom | 32 | 100% | 35 | 26% | 32 | 28% |