Egaminy Zawodowe sesja 182 lipski Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania 16 100% 18 100% 16 100% Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych 15 93.33% 15 66.67% 15 66.67% Prowadzenie sprzedaży Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Prowadzenie sprzedaży 7 100% 7 100% 7 100% Obsługa klienta w jednostkach administracji Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Obsługa klienta w jednostkach administracji 9 100% 9 44.44% 9 44.44% Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych 4 100% 4 75% 4 75% Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych 0 0% 1 100% 0 0% Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami 8 37.5% 8 50% 8 37.5% Diagnozowanie oraz naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Diagnozowanie oraz naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych 15 100% 15 100% 15 100% Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych 3 100% 3 100% 3 100% Użytkowanie obrabiarek skrawających Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Użytkowanie obrabiarek skrawających 13 61.54% 3 66.67% 2 50% Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń 1 100% 1 0% 0 0% Ochrona osób i mienia Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Ochrona osób i mienia 2 50% 3 66.67% 2 50% Świadczenie usług opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Świadczenie usług opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej 1 100% 1 100% 1 100% Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy 3 66.67% 4 0% 2 0% Prowadzenie produkcji rolniczej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Prowadzenie produkcji rolniczej 48 95.83% 45 100% 45 95.56% Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych 3 33.33% 4 0% 3 0% Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 18 100% 22 63.64% 17 76.47% Sporządzanie potraw i napojów Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sporządzanie potraw i napojów 11 100% 11 100% 11 100% Prowadzenie działalności turystycznej na obszarach wiejskich Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Prowadzenie działalności turystycznej na obszarach wiejskich 0 0% 1 0% 0 0% Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego 0 0% 1 100% 0 0% Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 0 0% 1 0% 0 0%